ASUKKAANSA NÄKÖINEN KIVI

KIVEN sisustuksessa luonnolliset ja laadukkaat materiaalit noudattelevat rakennuksen tyyliä. Asukkaana sinä päätät, millaiselta kotisi näyttää. Perinteisten valintojen sijaan suosittelemme rohkeita valintoja; yhdistele vapaasti puuta, betonia, kiveä ja marmoria. Voit valita vaaleita pintoja, joita tummat yksityiskohdat rytmittävät kauniisti tai luoda tumman ja tunnelmallisen kodin, jossa värit ja kontrastit voivat leikkiä sulassa sovussa keskenään.

Näissä valinnoissa sisustussuunnittelija on apunasi prosessin alusta loppuun asti auttaen luomaan juuri sinun ja perheesi näköisen KIVI-kodin. Jotta sisustusvalintojen ja päätösten teko olisi mahdollisimman helppoa, olemme valinneet valmiiksi joukon laadukkaita sisustusmateriaaleja, jotka mielestämme parhaiten sopivat KIVEN moderniin, mutta rouhean maanläheiseen tyyliin. Tervetuloa suunnittelemaan kanssamme!

Keittiö

Keittiösuunnittelussa on panostettu korkeaan laatuun; Kitzenin valmistamat mittatilauskeittiöt mahdollistavat myös yksilöllisten tarpeiden huomioimisen ja takaavat, että keittiö todella on kodin sydän, joka kestää kovaa käyttöä ja vaativia katseita.

Keittiöstä avautuva suora pääsy pihaterassille ja kesäkeittiöön mahdollistaa ruokailu- ja seurustelutilan laajentamisen entisestään, mikä etenkin kesäaikaan luo ylelliset puitteet yhteisille illanistujaisille tai perhejuhlille.

Asuintilat

Asuintiloissa keskeisessä roolissa ovat laadukkaat ja ajan hengen mukaiset pintamateriaalit. Rouhea betoni, lämmin tammipuu ja ylelliset laattapinnat mahdollistavat räätälöidyt sisustusratkaisut asukkaan mieltymysten mukaisesti aina pelkistetyn modernista tai rohkeasta lämpimän kotoisaan sisustustyyliin.

Kylpyhuone, sauna, wc

Arjen luksusta tarjoilevat kolme kylpyhuonetta ja tilava sauna, jonka sisustusmateriaalit ovat räätälöitävissä.

Terassi

Asunnoissa on kaksi upeaa terassia,  joiden varusteluissa on huomioitu erityisesti terassien käyttömukavuus; laatoitettu kattoterassi on varustettu sulanapitovastuksilla talvikäyttöä varten ja katettu pihaterassi puolestaan kesäkeittiöllä, jossa valmius mm. integroidulle kaasugrillille.

Piha

Vehreä metsä ja sen luonto ovat kuin vuodenaikojen mukaan muuttuva maalaus ja houkutteleva, visuaalinen jatkumo asuintilalle.

Yhteistyökumppanit