Laadukasta asumista

Skannå-Kiinteistöt on rakennuttaja, jonka ovat perustaneet uudisrakentamisen, saneerauksen ja talotekniikan ammattilaiset. Rakennamme skandinaavisia koteja ajanmukaista sisustusta ja viimeisintä talotekniikkaa arvostaville asukkaille.

Meillä modernia ei ole vain arkkitehtuuri; suunnittelemme ja toteutamme uudiskohteet alan parhaiden ammattilaisten kanssa uusia tekniikoita ja työkaluja hyödyntäen. Skannå-kohteiden jokainen yksityiskohta suunnitellaan ja testataan huolellisesti ennen kuin se hyväksytään osaksi kokonaisuutta. Tuloksena syntyy kodin ostajien tarpeita palvelevia asumisen vaihtoehtoja uudella, raikkaalla otteella.

Työvaiheiden suunnittelu

Projektin alkaessa kokoamme suunnittelupöydän ympärille kokonaisen tiimin oman alansa ammattilaisia. Näin varmistamme, että suunnittelutyössä huomioidaan mahdollisimman laaja-alaisesti kaikki näkökulmat pienimpiä yksityiskohtia myöden. Meille loppukäyttäjien mielipide on ensiarvoisen tärkeä ja siksi testaamme aina vastaavilla kohderyhmillä asuntojen pohjakuvat.

Sisustusratkaisuissa suunnittelutiimimme luottaa huippumateriaaleihin ja ajanmukaisiin, mutta aikaa kestäviin ratkaisuihin, joihin on lisätty aina ripaus yllätyksellisyyttä!

Teemme kohteistamme aina realistiset 3D-mallinnokset, jotta tulevan asunnon ostajan näkee, mitä on ostamassa ja miltä valmis, sisustettu koti voisi näyttää.

Referenssit

Skannå-Kiinteistöt on toiminut rakenuttajana As Oy Hirvensalon Lumissa. Turussa Hirvensalossa osoitteessa Valeri Haarlantie 18-22 sijaitseva 18 asunnon ja 3 yhtiön rivitalo kokonaisuus. Kaikki asunnot on loppuunmyyty ja yhtiöt valmistuvat helmikuun 2017 aikana.

As Oy Lumi
Hirvensalo, Turku

As Oy Hirvensalon Lumissa on 15 yksikerroksista asuntoa: 64, 81 ja 92 m2 sekä kolme kaksikerroksista huoneistoa 114 m2.

As Oy Lumi
Hirvensalo, Turku

As Oy Hirvensalon Lumi paitsi näyttää hyvältä myös tuntuu hyvältä. Rakennusmateriaalit ja talotekniset ratkaisut on valittu laadusta tinkimättä.

As Oy Lumi
Hirvensalo, Turku

Skandinaavisessa sisustuksessa yhdistyvät tyyli ja käytännöllisyys. Erilaisille skandinaavisille tyyleille on yhteistä ajaton kauneus, ajatus siitä että vähemmän on enemmän.

Väripaletti on harmoninen kirkkaan valkoisesta dramaattiseen mustaan, väliltä löytyvät harmaan eri sävyt betonista graniittiin ja viileän vaaleaa puuta pehmeämmän tyylin ystäville.

As Oy Lumi
Hirvensalo, Turku

Kaikkien huoneistojen ehdoton helmi on suuri katettu terassi, joka on mahdollista lasittaa osittain tai kokonaan. Liukuovien ansiosta sisä- ja ulkotila yhdistyvät kesäisin yhdeksi hulppeaksi oleskelutilaksi, jossa viihdytään pitkälle syksyyn.

Terasseilla on myös varastotilaa esimerkiksi ulkokalusteille ja grillille. Terassien jatkeena huoneistoissa on omat aurinkoiset pihat, jotka viimeistellään muuttovalmiiksi.

YHTEYSTIEDOT

Skannå-Kiinteistöt
Multavierunkatu 1 D
20100 Turku

Tero Salonen
Toimitusjohtaja
info@skannakiinteistot.fi
+358 50 4156 644