AS OY NAANTALIN KIVI

Asuntojen määrä: yksitoista
Asuntojen pinta-ala: 110 m2 - 125 m2
Arvioitu valmistuminen: 2018
Arkkitehtitoimisto: Sigge Arkkitehdit Oy
SAFA-arkkitehti: Pekka Mäki
Rakennuttaja: Skannå-Kiinteistöt Oy


Rakennustapaseloste

Huonekortti

Asemakuva

KIVI

As Oy Naantalin KIVI nousee Naantalin Tammistoon, luonnonläheiselle ja rauhalliselle asuinalueelle. Kohde sijaitsee omalla rinnetontilla osoitteessa Vanha Vantontie 7. Vanha Vantontie kulkee läpi vehreän maalaismaiseman päätyen idylliselle Tammiston tilalle. Naantalin tunnelmallinen vanha keskusta ja kaupungin monipuoliset palvelut sijaitsevat vain noin kolmen kilometrin päässä kohteesta. KIVI on tyylikäs ja edukseen erottuva rivitalokokonaisuus, joka tarjoaa nimensä mukaisesti upean kivitalokodin luonnonrauhaa ja laadukkaita materiaaleja arvostavalle asukkaalleen.

Naantalin aurinko

Naantali on monelle tuttu tasavallan presidenttimme kesäasunnon, Kultarannan ja lapsiperheiden suosiman Muumimaailman sijaintipaikkana. Vilkas venesatama, lukuisat ravintolat ja kahvilat sekä pienet putiikit ja galleriat tekevät kaupungista vetovoimaisen vierailu- ja tapahtumakohteen etenkin kesäaikaan. Naantalin edustan merialue edustaa tyypillistä Saaristomeren sisäsaaristoa, jonka maisemassa erilaiset salmet, selät ja saaret vaihtelevat.

Historialliset perinteet ja merellinen ympäristö yhdistettynä moderneihin kaupunkitoimintoihin muodostavat kiehtovan ja omaleimaisen kaupunkikuvan, josta Naantali on tunnettu. Tasapainoinen talous mahdollistaa kilpailukykyiset palvelut, jotka monipuolisten asumismahdollisuuksien ohella tekevät Naantalista halutun ja turvallisen asuinpaikan. (www.naantali.fi)